Spring Cup 2017

 

Uge 17 – søndag d. 23. april til lørdag d. 29. april 2017 på Skinderholm, Herning Flyveplads



Herning Svæveflyveklub, i samarbejde med Dansk Svæveflyver Union, indbyder til Spring Cup 2017. Spring Cup er en konkurrence for både helt nye konkurrencepiloter samt de mere erfarne. Spring Cup og er også en oplagt mulighed for konkurrenceflyvning på tosædet fly med f.eks. mindre strækerfarne co-piloter. 

Konkurrenceflyvningen foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære og der er fokus på det sociale aspekt omkring flyvningen og at sikkerheden er i top. 

Der flyves i to klasser: 

Klasse A er åben for alle piloter. Opgaverne ligger på niveau med Sunair Cup. 

Klasse B er åben for piloter, som ikke inden for de seneste to år har deltaget i et officielt DM (ikke junior DM), og sammenlagt blevet placeret over midten i sin klasse. 

Niveauet for opgaver i klasse B vil være for nye stræk-  og konkurrencepiloter. Det forudsættes dog at deltagerne har fløjet mindst nogle få opgaver i forvejen. 

Der arrangeres fælles spisning i form af morgen- og aftensmad til rimelige priser. 

Overnatning er mulig på klubbens campingplads. 
    
Startmetode er spilstart/selvstart. 

Konkurrenceleder: Anders Husted Madsen

Maks. deltagerantal i de to klasser tilsammen er 20 + evt. selvstartende fly. Der reserveres dog 8 pladser til klasse B, indtil 14/3 2017.

 

Sidste frist for tilmelding søndag den 17. april 2017

Deltagergebyr: Kr. 300,-

Tilmelding med navn, klub, fly, klassevalg, mobiltelefonnummer og for deltagere i klasse B, flyvetimer og strækkilometre sendes til: springcup(a)herningsvaeveflyveklub.dk (alternativt andershustedmadsen(a)gmail.com


Med venlig hilsen 
Herning Svæveflyveklub