Så blev det forår...

... i hvert fald på kalenderen, og den 10. marts blev vindposen hejst på Skinderholm. Glædeligt havde en masse af klubbens medlemmer med deres familie trodset den bidende kolde østenvind og var mødt op for at være med til at flyve sæsonen i gang.

Årets første PFT flyvninger blev fløjet, og som udmeldt fra  instruktørgruppen; i år med særlig fokus på afbrudt start. Det er godt, at vi træner sådanne uforudsete situationer, så vi ved, at vi mestrer dem! De efterfølgende weekender bestod hovedsaligt af ustadigt vejr i form af sne og kraftig vind, inden det bedre svæveflyvevejr lod sig indfinde i Påsken. Der blev fløjet omkring 90 timer i såvel klub- som privatejede fly alene i Påsken. Det er skønt at se at vores fly er ude på længere ture, og at flere af klubbens medlemmer allerede er godt i gang med at benytte deres indkøbte fastprispakke. Fortsæt den gode tendens og lad os gøre 2018 til det år, hvor der flyves flest timer i klubbens historie.

Der er i vinterens løb blevet lagt mange timer i vedligeholdelse af klubbens materiel, så alt er i tiptop stand til flyvesæsonens begyndelse. Derfor er det også vigtigt at vi i sæsonens løb behandler klubbens materiel ordentligt. Husk på, der er kun os selv til at reparere og vedligeholde, så omkostningerne og dermed også kontingentniveauet holdes nede.

Forsættes via forside billede linket ->