Halvdelen af 2018 sæsonen er nu gået, og man kniber sig i armen hver dag man ser vejrudsigten med endnu en dag med flyvevejr. Man må i den grad sige at der er taget revanche fra sidste år. I slutningen af juni rundende vi 552 fløjne timer på klubfly, og jeg glæder mig allerede til at se statistikken for juli, hvor vi har haft en forrygende sommerlejr, som også har bidraget med en masse flyvetimer.

Lederen var egentligt skrevet og klar til at sende i trykken, da jeg lørdag sidst på eftermiddagen modtog et opkald fra en stolt; men beskeden far og hjælper i Polen. Det var Helmuth i røret, og sætningen lød ”Christin, jeg vil bare sige, v i nok har fået en verdensmester i klubben”.

Et stort tillykke til Rasmus med titlen af verdensmester i klubklassen. Det er virkelig flot fløjet! VM i klub-, standard- og 15-meter klasserne er netop afsluttet i Ostrów i Polen.

Foruden Rasmus deltog Mogens Hoelgaard ligeledes i konkurrencen i standardklassen og sluttede på en flot 22. plads. Desværre har Polen ikke været begunstiget af helt så godt flyvevejr som her i Danmark, og konkurrencen har været præget af den del aflyste dage, men det viste sig dog ikke at gøre de store indvirkninger på vores piloter.

28. juli til 5. august flyves der Sun-Air Cup (SAC) samt Junior DM på Arnborg. Desværre har vi ingen deltagende piloter i SAC, MEN til gengæld flyver Jacob Lassen for første gang med i Junior DM. Det er dejligt, at Herning Svæveflyveklub også repræsenteres på ungdomsiden.

I samme periode afholdes VM i 18-meter, åben- og to-sædet klasser i Hosín i Tjekkiet. Her skal Arne Boye-Møller i 18-meter klassen vise, hvad en JS3’er duer til.

Jeg vil ønske både Jacob og Arne gode og fair konkurrencer.

Forsættes via forside billede linket ->