Halvdelen af 2019 sæsonen...

... er nu gået, og som jeg lovede i sidste leder har det været med kendt dansk vekslende sommervejr. Desværre nok mest til den ustabile side, men i skrivende stund har vi en hedebølge over os, så mon ikke sommervejret igen får vist sig fra alle sine forskellige sider. Junior DM blev afholdt på Arnborg 6.-14. juli og vores Jacob Lassen deltog i klubbens Discus 2b (VD). Det er dejligt at Herning Svæveflyveklub også konkurrencemæssigt er repræsenteret på ungdomssiden.

Desværre bød denne periode på meget lidt flyvevejr, og konkurrencen blev afsluttet med kun 2 ud af 9 konkurrencedage. Ventetiden og de aflyste konkurrencedage blev i stedet brugt på sociale arrangementer og bånd blev knyttet på tværs af klubberne, hvilket også er en vigtig del af svæveflyvesporten. Trods kun to gyldige flyvedage, sluttede Jacob på en flot 7. plads.

Rasmus Ørskov er netop vendt hjem fra Europamesterskaberne i Prievidza i Slovakiet med en flot 11. plads i 15-meter klassen. Flyvevejret havde i den grad fundet vejen til Slovakiet, og der blev fløjet 12 ud af 14 mulige konkurrencedage.

Vanen tro blev der i uge 29 afholdt sommerlejr på Skinderholm. En masse af klubbens medlemmer har holdt ferie med familien på pladsen og hygget sig med flyvning, afslapning og socialt samvær. Vedligeholdelses-arbejde blev det også til, så nu fremstår legehuset og bænkene ved petanquebanen igen som nyt. Onsdag i sommerlejren havde Agnete Lorentzen og Anette Lassen arrangeret et brag af en sommerfest. Værkstedshangaren var omdannet til gildesal, menuen stod på helstegt pattegris som kunne akkompagneres med en kold fadøl. Efterfølgende var der softice (all you can eat), slushice, og kun fantasien satte grænser for drinksene, der blev mikset i baren. Jeg håber alle nød sommerlejren i fulde drag.

Forsættes via forside billede linket ->