20. januar

PFT – sikkerhedsbriefing for sæsonstart

Alle piloter i Herning Svæveflveklub inviteres til fælles gennemgang og besvarelse af årets PFT-spørgsmål. På mødet vil Kennet Nielsen og Kurt Thybo gennemgå og uddybe pft-spørgsmålene og sammen med jer besvare dem. Formålet med gennemgangen og drøftelsen er at vi alle er klar til sæsonens mange sikre flyvninger fra pladsen.

Tid:    Lørdag d. 7.3. kl. 10 – ca. 1300
          Lørdag d. 7.3.  kl. 1330 - 1700
          Samling af  klubflyene, så de er klar til sæsonstart!

Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at møde op lørdag gentager vi gennemgangen onsdag d. 11.3. kl. 19 – 22.

Vel mødt
Kennet og Kurt

17. januar

Dokumenter - Takst forslag til 2020

13. januar

Indkaldelse - Herning Svæveflyveklub generalforsamling

Årsrapport - Herning Svæveflyveklub 2019

Indkaldelse - Den Selvejende Instutution Herning Svæveflyvecenter generalforsamling

Årsrapport - Herning Svæveflyvecenter 2019

2. januar

Referat - Bestyrelsereferat nr. 10 d. 3 december

Indbydelse - Danmarksmesterskaber 2020 i Klub-, Standard-, 15-meter-, 18-meter- og 2-sædet klasse

Indebydelse - SunAir Cup 2020 & Junior DM og Junior Nordisk mesterskab 2020

17. januar

Opdatering - Spilvagter for Marts & April

15. januar

Kære klubkammerater,

Peter Lorentzen og jeg har skrevet hver vores tekst med udgangspunkt i havarierne sidste sæson. Vedhæftet er min tekst som generelt handler om Flysik og som vi vil uddybe til forårets ’pft’-møder.

Kurt Thybo

Kære klubkammerater,

En ny sæson nærmer sig. Sidste sæson havde vi desværre to havarier med svævefly på Skinderholm. Det skal vi lære så meget af, som vi kan. Hermed følger faktuel information til medlemmerne om de to havarier i sidste sæson. Inklusiv er information, som alle spilførere skal kende til om spillets virkemåde i tre faser, hvor trækket i wiren styres forskelligt: Hal tot fase, Optræksfase og Nedhalingsfase.

Peter M. Lorentzen

Flyvechef, HSvK

9. januar

Opdatering - Klubhåndens afsnit "Generelle regler for kørsel med klubbens materiel" - DSvU kravsoversigts tabel er tiløjet.

8. januar

Tilsalg - halvpart i OY-XZX (ZX)

6. januar

Nyhed - her kunne der være et link til din historie fra Skinderholm

5. januar

Godt Nytår!!

Så er vi her igen - med et nyt år foran os.

Selvom 2019 var en af de våde af slagsen - her tænker jeg ikke på Skinderholm festerne, men det som kommer fra oven - så var der jo masser af oplevelser på Skinderholm for alle.

Nytårsforsættet må være at lokke lidt flere til at skrive et par linjer til hjemmesiden, om det er set fra campingpladsen, hørt i hangarporten eller på 122.475 - så er der altid andre, som gerne vil læse din historie. Jo, der er altid et eller andet at berette om efter en flyvedag eller grillaften på Skinderholm.

Happy landings i 2020!!

Klubnyheder arkiv: 2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013