25 marts

Kære medlemmer,

Myndighederne har forlænget forbuddet mod at afholde eller deltage i arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor flere end 10 personer er samlet. Forbuddet gælder foreløbigt frem til den 13. april 2020. Samtidigt anbefales alle at blive hjemme, og kun begive sig ud, når det er strengt nødvendigt.

DIF skærpede tirsdag deres anbefalinger til forbundene, og anbefaler nu, at alle udendørs idrætsforeningsaktiviteter aflyses. Se også https://www.dif.dk/corona DSvU henstiller ligeledes til at al aktivitet i klubberne ophører, indtil der kommer nye retningslinjer fra myndighederne.

Bestyrelsen følger disse henstillinger, og alle aktiviteter i Herning Svæveflyveklub aflyses indtil nye retningslinjer fra myndighederne foreligger.

Vi håber på jeres forståelse.

Spørgsmål til ovenstående kan stilles per mail eller telefonisk til undertegnede.

Christin Nielsen

12. marts

Kære medlemmer i Herning Svæveflyveklub,

Som I helt sikkert har bemærket, så er der onsdag aften indført nye og skærpede foranstaltninger i forbindelse med corona-virussen.

Det får vidtrækkende konsekvenser mange steder i vores samfund – og desværre også i Herning Svæveflyveklub.

I lyset af regeringens beslutning om at reducere aktiviteterne i samfundet mest muligt, herunder opfordringen til frivillige organisationer om at holde lukket, har bestyrelsen i Herning Svæveflyveklub besluttet at udskyde sæsonstarten og øvrige aktiviteter indtil videre til den 30. marts.

Mere information om ny dato for sæsonstart vil blive fremsendt senere.

Situationen er alvorlig. Derfor regner vi også med, at I følger og efterlever de restriktioner der nu er opstillet.

Evt. praktisk spørgsmål kan stilles pr. mail eller telefonisk til undertegnede.

Med venlig hilsen,
Christin Nielsen

11. marts

Baseret på de input vi fik til generalforsamlingen ang. takster for fly til konkurrencer, har vi tilføjet en afregningsmodel for fly til konkurrencer. /Christin

8. marts

Referat - Instruktørmøde nr. 1, d. 25. februar - efter pft gennemgange Lørdag d. 7. er det blevet besluttet at revurdere passagetilladelseskravet om grøn træningstilstand. /Kurt

Opdatering - Spilvagter for Maj - instruktørvagter for marts, april og maj er ligeledes tilføjet.

28. februar

Referat - Ordinær Generalforsamling, Herning Svæveflyvecenter

Referat - Ordinær Generalforsamling, Herning Svæveflyveklub

Opdatering - Klubhåndbogen er opdateret med hensyn til flyreservationsregler og passagerflyvning. Begge opdateringer er skrevet med rødt

27. februar

Nyheder - Pokalen for særlig indsats

21. februar

Referat - Bestyrelsereferat nr. 1 d. 29. januar

20. februar

PFT – sikkerhedsbriefing for sæsonstart

Alle piloter i Herning Svæveflveklub inviteres til fælles gennemgang og besvarelse af årets PFT-spørgsmål. På mødet vil Kennet Nielsen og Kurt Thybo gennemgå og uddybe pft-spørgsmålene og sammen med jer besvare dem. Formålet med gennemgangen og drøftelsen er at vi alle er klar til sæsonens mange sikre flyvninger fra pladsen.

Tid:    Lørdag d. 7.3. kl. 10 – ca. 1300
          Lørdag d. 7.3.  kl. 1330 - 1700
          Samling af  klubflyene, så de er klar til sæsonstart!

Hvis du af en eller anden grund er forhindret i at møde op lørdag gentager vi gennemgangen onsdag d. 11.3. kl. 19 – 22.

Vel mødt
Kennet og Kurt

17. februar

Dokumenter - Takst forslag til 2020

13. februar

Indkaldelse - Herning Svæveflyveklub generalforsamling

Årsrapport - Herning Svæveflyveklub 2019

Indkaldelse - Den Selvejende Instutution Herning Svæveflyvecenter generalforsamling

Årsrapport - Herning Svæveflyvecenter 2019

2. februar

Referat - Bestyrelsereferat nr. 10 d. 3 december

Indbydelse - Danmarksmesterskaber 2020 i Klub-, Standard-, 15-meter-, 18-meter- og 2-sædet klasse

Indebydelse - SunAir Cup 2020 & Junior DM og Junior Nordisk mesterskab 2020

17. januar

Opdatering - Spilvagter for Marts & April

15. januar

Kære klubkammerater,

Peter Lorentzen og jeg har skrevet hver vores tekst med udgangspunkt i havarierne sidste sæson. Vedhæftet er min tekst som generelt handler om Flysik og som vi vil uddybe til forårets ’pft’-møder.

Kurt Thybo

Kære klubkammerater,

En ny sæson nærmer sig. Sidste sæson havde vi desværre to havarier med svævefly på Skinderholm. Det skal vi lære så meget af, som vi kan. Hermed følger faktuel information til medlemmerne om de to havarier i sidste sæson. Inklusiv er information, som alle spilførere skal kende til om spillets virkemåde i tre faser, hvor trækket i wiren styres forskelligt: Hal tot fase, Optræksfase og Nedhalingsfase.

Peter M. Lorentzen

Flyvechef, HSvK

9. januar

Opdatering - Klubhåndens afsnit "Generelle regler for kørsel med klubbens materiel" - DSvU kravsoversigts tabel er tiløjet.

8. januar

Tilsalg - halvpart i OY-XZX (ZX)

6. januar

Nyhed - her kunne der være et link til din historie fra Skinderholm

5. januar

Godt Nytår!!

Så er vi her igen - med et nyt år foran os.

Selvom 2019 var en af de våde af slagsen - her tænker jeg ikke på Skinderholm festerne, men det som kommer fra oven - så var der jo masser af oplevelser på Skinderholm for alle.

Nytårsforsættet må være at lokke lidt flere til at skrive et par linjer til hjemmesiden, om det er set fra campingpladsen, hørt i hangarporten eller på 122.475 - så er der altid andre, som gerne vil læse din historie. Jo, der er altid et eller andet at berette om efter en flyvedag eller grillaften på Skinderholm.

Happy landings i 2020!!

Klubnyheder arkiv: 2019  2018  2017  2016  2015  2014  2013