Smånyt

Mange septemberweekender har der været god aktivitet på pladsen. Projektet DGDA – Du Glemmer Det Aldrig – har generet mange starter med TG og VY, i sjældne tilfælde også VN. Der har været en masser glade ansigter og en god del af klubbens piloter har fået en del ekstra starter både på Golfvogn og i TG/VY. Nu er DGDA slut for i år. Vi, der har hjulpet lidt til og set det meste fra sidelinjen har set, hvor stort et arbejde Birgitte og Jørgen har udført. Tak for det.
 
X9 er med Joakim Brusen som pilot på vej til elevtræningslejr på Arnborg i skolernes efterårsferie. Joakim blev omskolet til én-sædet i søndags. Alt gik efter planen. Og Joakim har nu fløjet 5 starter i den og lært at skille, samle, og skille den ad igen. Tillykke med omskolingen og god tur til Arnborg.
 
Også Mads Mauss skal med til Armborg i uge 42. han er ikke gået solo endnu, men har fået medical, så både han og vi andre håber, han kan afslutte sæsonen som solopilot. Om Frederik Strand Olesen også når at flyve solo inden sæsonen er slut er nok et spørgsmål, men muligheden er der. Det har være en glæde at have 4 helt unge elever i 2020. Næste år er det vigtigt, at vi sammen med dem sætter nye mål. Vi håber at få nogle flere nye og gerne unge til næste år.
 
/Kurt Thybo 
 
NB: Her i uge 43 kan jeg så melde, at Joakim blev syg (ikke corona, selvom man næsten tror, at når folk bliver syge, er det af den virus), så han desværre ikke kom med. Øv.