Prøv en tur som passager i et svævefly og kom tæt på "fri som fuglen", det som mange har drømt om, lige fra Ikaros gjorde sit første forsøg, til Da Vinci og til vores egen danske Ellehammer.

Svæveflyvning er måden at opleve denne frihed på, for uden en motor kommer man ikke tættere på. Det er helt specielt at svæve igennem  luften, kigge ud over det vestjyske landskab og mærke naturens kræfter.

Firma, Forening eller en Gruppe: Du, dine kolleger, venner og bekendte kan få en uforglemmelig eftermiddag med en svæveflyvetur og spisning af medbragt mad på Skinderholm. Kontakt Torben Nygaard på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 21 64 46 23.

Du Glemmer Det Aldrig: Muligt at book on line igennem "Du Glemmer Det Aldrig" som Herning Svæveflyveklub har en aftale med.

Du er også altid velkommen til "bare" at kigge forbi Herning Flyveplads og få en snak om svæveflyvning. Der er masser af aktivitet hver weekend og der flyves når vejret tillader.

Flyvesæsonen går fra starten af Marts til slutningen af Oktober. Flyvningen sker normalt mellem kl. 11 og 17.

Uden for normal åbningstid kan der rettes henvendelse via Kontakt os.